TV/Video produksjon

TV/Videoproduksjon

Vi har bidratt med private bilder og filmklipp i samarbeid med Monster til Nrk-serien Datoen.
I de siste 20 årene har vi bidratt med diverse TV-bilder av bil og motorsport til NRK, Viasat, TV-Norge, TV3, VG-TV og Injection.no.
Reklamefilm for NAF….Trafikk og mobiltelefon kan være en uheldig kombinasjon:

TV/Video Produksjon, er der vi har lengst erfaring.

Det startet med at vi hadde egen opplæringsavdeling i videokamerateknikk, samt enkle 1 og 2 kamera produksjoner av videogram, dokumentarer, bryllup og treningsopptak for diverse idrettsgrener.

Siden har det blitt mer alminnelig at vi leies inn til diverse TV-produksjoner, alt fra videoreporter til flerkamera produksjoner.

TV-selskaper

TV-selskapene har gitt oss flere forespørseler om å være underleverandør til programmer som Da vi styrte landet, Den store klassefesten, Datoen, Familien Adampour m.fl med å digitalisere gamle bilder og filmopptak av deltagerne.

Gjennom våre samarbeids partnere har vi vært delaktig i Live-streaming ( sende direkte på internett/mobilnettet) fra en rekke event, kongresser, produktlanseringer, sportsarrangementer og billøp

Privatpersoner

Privatpersoner og Lokalforeninger ber oss om å digitalisere og redigere private bilder og video/filmopptak til bursdag, konfirmasjon, bryllup, jubileer, klubbaftener, årsfester etc.

Ring 22 23 24 25, så gir vi deg eller din bedrift et hyggelig tilbud på Livestreaming eller digitalisering!

Trenger du hjelp til digitalisering?